Sejlerskolen

Foto: Morfin, Marianna Fridjonsdottir

Lær at sejle på Sejlklubben Københavns sejlerskole - bliv medlem af en levende klub
Sejlklubben København råder over spækhuggerne DEN 131 (racing), DEN 260 (racing) og DEN 481 (family).

Nye elever skal være aktive medlemmer i klubben.

Sejlerskolen drives med henblik på at øge interessen for sejlsport, især for nye medlemmer der ikke har egen båd, men lige så vel for medlemmer der er bådejere og blot ønsker at opnå færdigheder i navigation og praktisk sejlads.

Sejlerskolen tager sit udgangspunkt i en 2-årig uddannelse og omfatter:

Første år: deltagelse i tovværkskursus, klargøring af skolebådene i marts og april og sejlads én aften om ugen i perioden maj til og med september, deltagelse i fællessejladser, hvorefter bådene afrigges og tages op.

Andet år: deltagelse i navigationskursus, klargøring af skolebådene i marts og april og sejlads én aften om ugen i perioden maj til og med september, deltagelse i fællessejladser, afholdelse af førerprøve samt afrigning og bådoptagning.

Med sejlerskolens førerbevis i hånden, har man mulighed for at låne en af skolebådene og kan invitere skolelever med som gaster på sejladser, der kan øge rutinen uden for undervisningstiden.

Tilmelding til sejlerskolen
Tilmelding til sejlerskolen sker pr. e-mail til sejlerskolen@sejlklubbenkbh.dk , med oplysning om kontaktinfo. Du vil herefter blive kontaktet senest omkring årsskiftet, hvor pladserne fordeles. Er der flere interesserede, end der er ledige pladser, prioriteres efter sejlklubbens sædvanlige prioritering – dvs. først aktive medlemmer efter anciennitet. Derefter prioriteres i den rækkefølge man har fremsat ønske om at deltage på sejlerskolen. Pladserne fordeles på baggrund af de ønsker, skolechefen har modtaget senest 31. december.

SKKbaade_maj2015.jpg
Skolebådene
Sejlskolens både er velegnet til at lære sejlads i og til at blive fortrolig med de forhold og betingelser, der gælder, når man bevæger sig til søs. Sejlerskolen råder over 3 spækhuggere.

omsejlerskolen2.jpg
Sejlerskolen - vinter
Brug vinterhalvåret til at blive en haj til navigation og tovværk.

omsejlerskolen3.jpg
Sejlerskolen - sommer
Du skal sejle en gang om ugen i to sommersæsoner i god kammeratskab med masser af frisk luft og oplevelser. Det kan ikke blive bedre.

Your Contact Information

Your Feedback