Bestyrelsen har ansvar for klubbens drift og økonomi og udgør klubbens ledelse.
Klubbens bestyrelse vælges til den årlige generalforsamling. 10 gange årligt afholdes bestyrelsesmøde - referater findes her på siden.

Formand: Martin Frandsen. Martin sejler Omega 36 sammen med familien. Båden hedder Timberlane og ligger ved bro 6 sommer og vinter. Telefon: 21261944
Mail: formand@sejlklubbenkbh.dk

Næstformand: Aage Nipper. Aage sejler sammen med Lillian i "Ferdinand", en Scanfisher 300, motorbåd/trawler.  "Ferdinand" har sejlet til Gotland, Stokholm, Götakanalen samt Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig ad Europas indre vandveje (floder og kanaler) Båden ligger på bro 5.
Mail: sekretariat@sejlklubbenkbh.dk

Kasserer: Sten Emborg, sejler i en Maxi 95 med navnet "Maxime". Han har sejlet siden 2000. Sten sejler mest tursejlads men snuser også lidt til kapsejlads nu og da.
Mail: kasserer@sejlklubbenkbh.dk

Pladsformand: Anders Bülow
Mail: pladsudvalg@sejlklubbenkbh.dk

Bestyrelsesmedlem: Jens Rosengaard; han og Pia har sejlet siden 1988 og siden 2008 i en Bayliner (motorbåd), der har plads i Fiskerihavnen. Jens er klubbens repræsentant i Havnelavets bestyrelse, pt. som kasserer. Telefon: 4074 6655
Mail: sekretariat@sejlklubbenkbh.dk

Bestyrelsesmedlem: Grete Ørskov er chef for sejlerskolen. Smagen for sejlads blev i sin tid vakt som gast på Danmarks ældste sejlende træskib, Jensine af Haderslev. For også at kunne sejle i hverdagen købte Grete og 4 gode venner fra Jensine i start 80´erne en Granada 24, som fik plads i Skudehavnen. Efter 2 år på sejlerskolen, førerbevis i 1987 og Granada´en solgt igen, blev Grete ”hængende” dér - først som skolens repræsentant i bestyrelsen, siden instruktør og i en periode fra 1999 skolechef – ja, som bekendt gentager historien sig! Som ”ikke-bådejer” sejler Grete glad og gerne med hos gode klubkammerater på sommerture og distancekapsejladser.
Mail: sejlerskolen@sejlklubbenkbh.dk

Suppleant: Mathilde Edelvang

Tilforordnet Bestyrelsen
Drift-Husudvalgsformand: Jens Wagner Thomsen
Mail: drift-husudvalg@sejlklubbenkbh.dk

REFERATER FRA GENERALFORSAMLINGER

Generalforsamlingen 2017 GF 2016

knob.jpg
Indkaldelse til ordinær Generalforsamling 12. april 2018
Ordinær generalforsamling torsdag, den 12. april 2018 kl. 18.30 i klubhuset, Sundkrogskaj 19, København Ø.

tunnel.jpg
Nordhavnstunnel
Efter møde d. 18. marts 2017 er der fra Borgerrepræsentationen afgivet  følgende protokolbemærkning:”Partierne finder at der af hensyn til de lokale interessenter og brugere af Svanemøllehavnen er

havelavet-oploesning2.jpg
Opløsning af Havnelavet
Anden og sidste ekstraordinære generalforsamling i HS konfirmerede opløsning af Havnelavet og samtidig blev brugsretsaftalerne med Kvindelig Sejlklub underskrevet. SKK bliver nu administrator af klubhus, vand- og landplads og den dobbelte administration er en saga blot.

Vedtægter for SKK
Vedtægter, som er gældende for Sejlklubben København og for Havnelavet Sundkrogen. Vedtægter med ændringer vedtages på den stiftende generalforsamling. Revideret udgave fra generalforsamling d. 31. okt 2017

Referater af bestyrelsesmøder