Infoudvalg

INFOudvalg - ex web- plus bladudvalg

Udvalgets arbejde består i at udvikle og vedligeholde klubbens hjemmeside og nyhedsbrev. Det er vigtigt, at så mange af klubbens udvalgsmedlemmer som muligt selv kan redigere og opdatere kalenderen og egne sider. Derfor ønsker klubben hjemmesiden overført til platformen WordPress i løbet af 2017.

Hjemmesiden ligger i DotNetNuke regi, men vi arbejder derudover løbende på en testversion i WordPress.

KONTAKT OS i Infoudvalg, hvis du har nyhedsstof til hjemmesiden eller hvis du gerne vil deltage i udvalgets arbejdsopgaver.

OBS! Følgende webadresser udgår: bladudvalg@sejlklubbenkbh.dk ; kommunikationsudvalg@sejlklubbenkbh.dk ; nyhedsbrev@sejlklubbenkbh.dk OG ERSTATTES AF: infoudvalg@sejlklubbenkbh.dk

Kontaktpersoner:

Marianna Fridjonsdottir, webmaster
E-mail: webmaster@sejlklubbenkbh.dk

Vera Waage, DNN (DotNetNuke) web- og nyhedsbrev udvikler/tekniker

Knut Bernstein, vedr. området kapsejlads på hjemmesiden

Lillian Poulsen, webmoster in spe
E-mail: infoudvalg@sejlklubbenkbh.dk