Drift- og Husudvalg

Drift- og Husudvalget

Drift- og Husudvalget arbejder under Havnelavet Sundkrogen, som er en paraplyorganisation for de to sejlklubber Sejlklubben København (SKK) og Kvindelig Sejlklub (KvS). Begge klubber er hjemmehørende i Kalkbrænderihavnen.

Udvalget har ansvaret for alle fællesarealer, såsom broer, landplads, container- & miljøpladsen og søger for at klubhusene fungerer og vedligeholdes. Det gælder både det store klubhus på Sundkrogen og det mindre i Nordhavnen ved landpladsen. Husorden og regler for husene kan ses nedenfor.

Det er også udvalget der har ansvaret for og indkalder til fælles arbejdsdage, hvor klubbens faciliteter får en kærlig hånd.

Har du spørgsmål, lyst til at deltage i udvalgets arbejde eller hjælpe med på en af arbejdsdagene, er du meget velkommen til at kontakte nedenstående.

Drift- og Husudvalgsformand: Peter Schmidt
Telefon:  40 32 69 68