Vis

Nyheder > Kapsejladsudvalg >

3 stævner ud for Tuborg Havn i maj

Kom oplev stemningen og se sejladserne når verdens absolut bedste match race sejlere kæmper om US$ 200.000 i præmier, helt tæt på land med kommentatorer og sejladser der varer kun 8-10 minutter ad gangen.
Kongelig Dansk Yachtklub
afholder 3 stævner ud for Tuborg Havn i de kommende 2 uger.
Det er et

Banen vil ligge øst for Tuborg Havn, og målgangen vil typisk være helt op ved land, op til Race Village, mod Tuborg Havn.

Kongelig Dansk Yachtklub håber I, og jeres medlemmer, vil bære over med de gener der måtte være i forbindelse med dette.
De håber også I ville informere jeres medlemmer om dette, og opfordre alle til at benytte den afmærket sejlrende ind og ud af Svanemøllen.

...
Andrew Priest

M32 World Match Racing, Bathers Beach, Fremantle, 2016

Der sejles i de hurtige M32 katamaraner, og man bør derfor være ekstra opmærksom.

Aktiviterne stopper typisk ved 16:30-17 tiden de fleste dage.
Men vi henstiller til at man er opmærksom på trafikken.

Ligeledes henstiller klubben til at kajakker og ro-både benytter sejlrende, og ikke langs Tuborg havn området.
Der forsøges for så vidt muligt at have en Marshal båd ud, og sikkert også begrænsningsbøjer, som man håber vil blive respekteret.

Sejlklubben Københavns medlemmer er meget velkommen til at komme ned på Tuborg Havn og opleve stemningen og se sejladserne.
Det går stærkt, det verdens absolut bedste match race sejlere og de sejler om $200.000 i præmier, og det er helt tæt på land med kommentatorer og sejladser der varer 8-10 minutter ad gangen.

Skulle en af sejlklubberne have en rib eller 2 med påhængsmotorer med ca 100 HK hører klubben gerne herom.

Der mangler nogle hænder til klubbens M32 stævner I den kommende uge. Hvis nogle af Sejlklubben Københavns medlemmer har lyst til at hjælpe hilses de meget velkommen.
Det bliver uden tvivl super sjovt med massere af fart på.

Har du mulighed for at give en hånd?
Der mangler især hænder 2-4 maj, og 5-7 maj i Tuborg.
Selv hvis du kan hjælpe en dag – vil det være en stor hjælp.

Program: