Vis

Udgået > Artikler > Aktiviteter > Nyhedsbrev >

KvS og SKK forårsfest 29.4.2017, kl. 19.00 -?

OBS! Tilslutningen til festen har været fantastisk. Vi overdækker derfor terrassen, så vi kan være i alt 110 deltagere!

Vi skyder sæsonen 2017 i gang

med et brag af en fælles sejlerfest, startende med en 4-retteres nordisk luksusmenu tilberedt af NOMA-kokken Robert ”Fabio” Petersen i samarbejde med Gaudium.

Menuen består af varmrøget norsk laks med cremefraiche og groft brød. Dansk kalv med skovsvampe, skalotteløg, citron og hvidløg, grøn salat med cherrytomater, valnødder, honning og balsamico. Bornholmsk unghane med lynghonning og lime, kartoffel med rosmarin og porrer, nordisk pesto med krydderurter, nødder og parmesan. Chokoladekage med karamel og hindbær.

Der kan i baren købes lækre vine, øl og vand til absolut favorable priser.

Herefter varmer Jazz Til Fest op med swingende og glad jazz, så man ikke kan sidde stille, men må på dansegulvet. Kvartetten består af Lena Bjørvig vokal, Mads Søndergaard klaver, Jens Kristian Andersen bas og Martin Olsen trommer. Hør dem: http://jazz-til-fest.dk/repertoire/

Senere på aftenen tager Blues Fuel Quartet over med fede bluesfortolkninger af Eric Clapton og BB King m.fl.. Nu kan kalorierne fra festmåltidet blive brændt af. Lyt engang

Betaling for medlemmer af KvS/SKK: Kr. 200,-. og for ikke-medlemmer: Kr. 300,- (Max. 110 deltagere - ”først til mølle-princip”)

Tilmeldingsfristen er udløbet. I alt 86 har tilmeldt sig festen.

Tovholder for arrangementet: Erik, Kapsejladsudvalget

Foraarsfest_version2.pdf