Vis

Pladsudvalg >

Stander og hjemhavn

I samarbejde med Havnefogeden vil vi i år fokusere på fartøjernes afmærkning. Det er obligatorisk at have sin båd afmærket med hjemhavn på hækken. Der kan stå KBH, Sundkrogen, København, Kalkbrænderihavnen eller Gammel Kalkbrænderihavnen. Men vigtigt er det, at du sørger for, at have din båd mærket op. Du er også som medlem forpligtet til at bære klubbens stander til alle tider ! Stander kan afhentes hos havnefogeden. Du skal desuden sørge for at have bådens navn skrevet på bb side i stævnen, således at havnefogeden kan læse bådens navn. God vind og god sommer. Pladsudvalget.