Fredagsarrangement - Forårsfest!

Start dato/tid:
16. marts 2018 18:00
Kategori:
Festudvalg
 

Den nye sæson fejres med et brag af en fest ...

Tre af klubbens unge medlemmer, Bjarke Osmundsen, Nichlas Hassing & Rasmus Weber Fredholm har sammensat et forrygende program - og de er også værter ved aftenens fest.

Endelig! Ventetiden er ved at være forbi og sejlsæsonen anno 2018 skal skydes igang.

Dette skal naturligvis fejres med en åbningsfest, som kan være med til at ryste de nye medlemmer i den maritime verden sammen med de garvede sejlere. Dagen lægger derfor op til store armbevægelser og en masse spændende anekdoter fra De Syv Have.

Temaet bliver simpelt og holdes til ”SS Martha”. Her kan der være fri fortolkning, hvordan man ønsker at afspejle sin rolle på skibet. Om det er en nedtonet rolle på dækket iført polo med mørkeblå striber samt Sebago-sko eller en gengivelse af Karl Stegger i rollen som Kaptajn Peter Nielsen – det må være op til den enkelte.

Vi byder alle medlemmer og venner af sejlklubben velkommen til festen klokken 18 i klubhuset, hvor I vil blive mødt af en velkomstdrink ledsaget af snacks og lette appetizers.

Klokken 18:30 har vi inviteret Ubbes Vinhandel til at udfordre vores kendskab til rom. En times smagning med maritimt tema, hvor der smages 5-6 forskellige rom og fortælles om rommens historie, kendetegn og produktion. En smagning, der både kan være for øvede og helt nye romdrikkere.   

Klokken 20  ringer skibsklokken, hvorefter der vil blive åbnet for en tag-selv buffet af lette anretninger, som vil passe til aftenens tema.

Efter middagen har vi været heldige at booke ”Skeletmanden” som DJ, som udover et udsædvanigt lysshow også er garant for en god blanding af gamle klassiskere og nyere hits.

Vi glæder os til at se jer!

Pris for hele "pakken": Lækker mad & drikke, et indblik i rommens verden, lysshow & rigtig god musik!
- Pr. medlem kr. 150,-
- Pr. ikke medlem kr. 250,-

Husk kontanter / MobilePay! Betaling afregnes i baren.

* Tilmelding skal ske senest 2 dage før det enkelte arrangement
* Eventuelle afbud skal ske - senest 2 dage før det enkelte arrangement - send en mail til: festudvalg@sejlklubbenkbh.dk

 

 

 Administreret av Festudvalget Den 3. oktober 2017