Nyheder >

Dansk Sejlunions regelkurser

Lær alt om kapsejladsreglerne på en weekend

Som kapsejler eller dommer in spe har du nu muligheden for i løbet af en weekend at få et grundlæggende kendskab til kapsejladsreglerne. Deltagergebyret får du dækket af Sejlklubben København, men transport og evt. indkvartering må du selv sørge for.
Har du lyst til at videreuddanne dig til Baneleder 2 eller Dommer foregår det i Kaløvig Bådelag 28.-29. januar og 11.-12. marts 2017. Her støtter både Svanemøllekredsen og Sejlklubben København med deltagergebyr og tilskud til rejseomkostninger m.v.

Dansk Sejlunion om regelkurserne m.m.


Dansk Sejlunions Regelkursus (vest) afholdes i weekenden 7-8 januar 2017 hos Kaløvig Bådelaug. Formålet med kurset er at give sejlere, trænere og nye kapsejladsledere et grundlæggende kendskab til kapsejladsreglerne med fokus på de regler, der gælder for kapsejlende både.

Kurset er også relevant for andre, for eksempel medlemmer af kapsejladsudvalg og forældre, som gennem deres aktiviteter inden for sejlsport har behov for at forstå de mest centrale kapsejladsregler.
 
Regelkurset er samtidig en forudsætning for at deltage i videre DS-uddannelse inden for kapsejlads, blandt andet dommer-, opmands- og baneleder 2 kurserne – læs mere ...
 
Kursusprisen dækker forplejning og kursusmaterialer. Ønsker man indkvartering kan dette også organiseres. Tilmelding ... 

OBS! Frist for tilmelding er 1. januar 2017.
 
PS: Dansk Sejunions regelkursus (øst) afholdes i weekenden 4-5 februar 2017 hos Nivå Bådelaug,..