Fredagsarrangement - debataften!

Start dato/tid:
2. marts 2018 18:00
Kategori:
Festudvalg
 
 
Flere hænder skal bære mindre - debataften!
 

Aftenen er sat af til debat om frivillighed som grundlag for en bæredygtig sejlklub
Har du tænkt over, hvad der gør Sejlklubben København til en levende sejlklub? Glæd dig til en fredagsaften, hvor vi sætter fokus på, hvad sejlklubben kan gøre for dig som klubmedlem, og hvad du kan gøre for klubben. Det skal handle om frivillighed, fordi det er det frivillige arbejde, der driver vores klub, og gør den til et levende samlingssted for det, som er vores fælles interesse.

Sådan har vi skabt en levende klub
Repræsentanter fra klubbens bestyrelse og udvalg præsenterer de væsentlige arbejdsopgaver for bestyrelse og udvalg. Kom og få indblik i hvordan udvalgene arbejder, og hvordan vi gennem frivilligt arbejde har byens bedst fungerende havn og klubhus. Hør også om klubbens sociale og festlige arrangementer.

Vær med til at sætte dit præg på klubbens kultur
Kom med alle de spørgsmål der trænger sig på, og kom med alle de gode forslag, som du har på hjerte, og som kan bidrage til at gøre SKK til en endnu mere levende sejlklub.

& måske finder du netop denne aften det område, som interesserer dig, og hvor du kan bidrage med lidt frivilligt arbejde. Vores mål er, at endnu flere får glæde af fællesskabet samtidig med, at  flere hænder skal bære mindre.

Vi sørger selvfølgelig også for lidt godt til ganen  smiley

Af hensyn til vores planlægning:
  • Tilmelding skal ske senest 2 dage før arrangementet
  • Eventuelle afbud skal ske - senest 2 dage før arrangementet - send en mail til: festudvalg@sejlklubbenkbh.dk

Vi starter kl 18.00 – kom gerne i god tid! 

 Administreret av Festudvalget Den 3. oktober 2017