Fredagsarrangement. Jorden rundt .. er AFLYST

Start dato/tid:
15. januar 2021 19:00
Kategori:
Festudvalg
 

Jorden rundt alene på 260 dage

Er desværre AFLYST på grund af coronarestriktioner

I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen af sted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden. Han var ni måneder om denne tur, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden der har gennemført dette.
Christian fortæller hvordan det føles og tackles, når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn.
Foredraget handler om troen på sig selv, hvordan man kommer jorden rundt uden at være sponsoreret, og ikke mindst bevare forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger som er éns ude på havene.

Om Christian Liebergreen:

Christian er en eventyrer der ikke ser nogle hindringer, hvad enten om det er i naturen, eller få et sammenhold til at fungere. For så længe man er positivt indstillet, skal man nok finde en løsning.

Christian er uddannet navigatør, har rejst tværs over Canada alene som 17 årig, cyklet New Zealand rundt, tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Sirius-patruljen og sejlet jorden rundt alene non-stop.   

Sæt et kryds i kalenderen - tilmeld dig smiley

Traditionen med middag før foredraget kan desværre ikke følges på grund af coronarestriktionerne. Vi skal sidde på række med ansigtet vendt mod foredragsholderen, men må dog godt med mundbind gå til baren for at købe en drink og gå tilbage til sin plads.
Mødet starter først kl. 19.

Tilmelding 
Tilmelding skal ske senest 2 dage før arrangementet. Tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. Tilmelding er efter  "først til mølle princippet"

Eventuelle afbud skal ske - senest 2 dage før arrangementet - send en mail til: festudvalg@sejlklubbenkbh.dk

Husk MobilePay eventuelt kontanter
Øl, vin & vand kan købes til 10 kr. 

Bemærk foredraget starter kl. 19.00

 Administreret av Festudvalget Den 3. oktober 2020