Fredagsarrangement

Start dato/tid:
18. januar 2019 18:00
Kategori:
Festudvalg
 

Med Troldand under varmere himmelstrøg 5

 

Det er nu fire år siden vi sidst hørte om Troldands rejser. Dengang var Rie og Sten efter fem sæsoners sejlads nået frem til de græske farvande, der for mange middelhavssejlere er det ultimative sejlads-område.

 

Her var Troldand  i tre sæsoner. Denne aften skal vi høre om sejlads midt i Det antikke Grækenland og (som de selv siger) På kanten af Europa. Vi skal høre om besøg i Albanien, Montenegro, Bosnien og Kroatien. Endvidere vil Rosemarie og Sten fortælle om deres tur fra Græske farvande tilbage vestpå via de Lipariske øer og Palermeo mod den franske Cote d'Azur.

 

Som altid vil der være et rigt udvalg af billeder, og der vil helt sikkert også blive krydret med små pædagogiske indslag om lokal historie og -politik. Endelig vil Rie & Sten (på opfordring fra festudvalget) fortælle om, hvad det egentlig koster at udleve drømmen om den meningsfyldte pensionist-tilværelse til søs.

 

Traditionen tro:
Lækker middag pr. person kr. 75,-
Vin pr. flaske kr. 75,-
Øl & vand pr. stk. kr. 10,-

  • Tilmelding skal ske senest 2 dage før det enkelte arrangement
  • Eventuelle afbud skal ske - senest 2 dage før det enkelte arrangement - send en mail til: festudvalg@sejlklubbenkbh.dk

Husk kontanter / MobilePay!
Betaling for middag, vin, øl, & vand afregnes i baren.

Vi spiser kl. 18.00 – kom gerne i god tid! 

 


Med Troldand under varmere himmelstrøg 5 ...

 

" data-event-link="actual" data-generic-callbacks="customICAL2,customICAL" data-services="["googlecalendar","generic1","generic2","yahoocalendar","outlookonline"]"> ...loading...

Administreret av Festudvalget Den 11. september 2018