Du er landet på klubbens nye hjemmeside. Velkommen!

Forhåbentlig finder du det, som du har brug for. Hvis der er noget, du savner, eller har svært ved at finde, eller skulle finde forkerte oplysninger, kontakt os da meget gerne på mailen; kommunikationsudvalget@sejlklubbenkbh.dk

Der kan altid være nogle startproblemer med en ny hjemmeside, så vi håber på din tålmodighed. En gruppe fra kommunikationsudvalget har lavet et kæmpe stykke arbejde, og nu er vi endelig klar til lancering. Det er en god årstid her i juli at lancere siden, da der ikke er så mange aktiviteter i klubben. Men når der igen skrues op for klubaktiviteterne efter sommerferien, så bliver det muligt at tilmelde sig og betale online, når festudvalget og kapsejladsudvalget f.eks. holder arrangementer.