Nyheder > Pladsudvalg >

Arbejdsdage og stativklargøring

Alle stativer skal mærkes, uanset om du bliver i vandet eller ej

Kære Medlemmer,

Vi har to arbejdsdage i kalenderen.

Den første er Onsdag d. 30 September kl 17, hvor vi mødes på landpladsen.
Her skal vi sortere stativer, ordne generel oprydning og andre ting der skal til før vi kan tage landpladsen i brug for vinteren.
Tilmelding til Landpladsdag her

Den næste er mandag d. 5 Oktober kl 17, hvor vi mødes i klubhuset og får sat skik på det.
Tilmelding til Klubhusdag her

På grund af COVID-19 vil vi rigtig gerne have at I tilmelder jer.

Efter begge arbejdsdage vil der være lidt mad og drikke.

Stativer

1. Alle stativer og bukke skal mærkes med navn og telefonnummer, også selvom det ikke skal bruges i år. Stativer uden tydelig navn og telefonnummer vil blive sat til side til senere udsmidning. For at sikre at mærkningen ikke forsvinder anbefaler vi at I maler navn på med en lille pensel og en rest bundmaling fra foråret.

2. Alle stativer der skal bruges i forbindelse med bådoptagningerne skal mærkes med de dertilhørende sedler med farver der passer til optagningsdagen. Hvis muligt skal stativet stilles i den zone der har samme farve som optagningsdagen.

3. Stativer der ikke er kørestativer og ikke skal bruges i år skal skilles så meget ad så muligt, så de optager mindst mulig plads. Herefter skal delene mærkes så det er tydeligt hvad der hører sammen. Metalstativer der kan skilles meget ad skal helst placeres langs yderkanterne af pladsen, gerne oppe imod spunsvæggen. Træstativer og bukke skal stilles i området ved de hvide skure. (Hvor alle stativerne står i øjeblikket)

4. Hvis du ikke skal bruge dit kørestativ, men det gerne må lånes ud, så sæt en seddel på hvor der står at det kan lånes, og send gerne en email til Pladsudvalget. Vi passer selvfølgelig på stativerne, men udlån er på eget ansvar.

For at vi kan få sorteret stativerne så effektivt som muligt er det vigtigt at de er mærkede inden arbejdsdagen d. 30 september.

Spørgsmål om stativer kan altid sendes til pladsudvalget per email.

De bedste hilsner

Pladsudvalget