Nyheder > Omkapsejlads > Sejlerskolen > Nyhedsbrev >

DM for Spækhugger 18.-20.8.2016

Sejlklubben Sundet var vært for DM for Spækhugger og IF 18.-20.8.2016

Sejlklubben Sundet var vært for DM for Spækhugger og IF 18.-20.8.2016 - se tracking af de 3 dages DM-sejladser

LUFFE blev nr. 20 med med skoleholdet fra onsdagsbanen: Arne Henningsen, Patrick Maas, Øystein Grandof/Axel Ceccotti.
Se placeringerne i de 10 sejladser – læs referat fra sejladsen:

Den første dag blev ingen succes. Vi havde simpelthen ikke fart nok i båden.

Anden dagen gik betydelig bedre. Vi fik tømt båden så godt som muligt , og fik ændret noget på riggen.
Vi krydsede nu rigtig godt og var i første sejlads nr. 2 ved top mærket. Vi tabte dog på læns og måtte nøjes med en 10 plads.
Efterfølgende lå vi som regel i top 10 ved topmærket , men tabte for meget på læns. Der er tracking på Sundets hjemmeside, som klart viser at vi taber på lænse benet.

Konklusion på båd: Luffe kan optimeres til en  kapsejlads  båd , såfremt den bliver skrællet indenbords - sand blæses - evt. ny spiler.
Konklusion mandskab: Spiler træning
Konklusion på stævnet:  Stor oplevelse - god træning - hyggeligt socialt samvær -
Fantastisk festmiddag - vores målsætning nået, som var: en plads i top 20.