Nyheder > slider > Bestyrelse >

Havnekontorets åbningstider i marts måned 2019

Åbningstider i marts og nyt telefonnummer til havnekontoret

I marts måned 2019 passes havnekontoret af Forretningsudvalget. Der er åbent tirsdage kl. 17-18 for personlige henvendelser.

Havnekontoret har fået nyt telefonnummer: 53817011. Telefontider til havnekontoret i marts måned 2019 er: tirsdage kl. 17-18 og torsdage kl. 16-16:30.

Man kan også skrive en mail til havnekontoret på adressen: havnekontoret@sejlklubbenkbh.dk Mails besvares normalt indenfor 2-3 dage.

Ny havnefoged forventes at tiltræde d. 1. april 2019, og der vil blive annonceret nye udvidede åbningstider her på hjemmesiden.

Klubmedlemmer i SKK og KVS kan i åbningstiden få udleveret nøgle til klubhuset, nøgle til landplads og kan låne slibeudstyr med støvsuger (ring eller skriv i forvejen og hør om det er ledigt)

Depositum for nøgle til klubhus: 120,- kr.

Depositum for nøgle til landplads: 300,- kr.

Depositum for lån af slibeudstyr: 500,- kr.