Nyheder > Klubben > slider > Bestyrelse >

Havnekontorets ændrede åbningstider og telefontider fra 26. maj 2019 i Sejlklubben København

OBS: ændrede telefontider: på grund af arbejdspres har vi måttet ændre telefontiderne, så havnekonntorets åbningstider nu også er de tider, hvor telefonen er åben. Udenfor åbningstider kan der lægges besked på telefonsvarer.

Sejlklubben København byder pr. 1. april 2019 Marianne Scheufens velkommen som havnefoged og klubsekretær i Sejlklubben København.

Nedenfor kan du se havnekontorets åbningstider fra 1. april 2019, samt nye telefontider for henvendelser til havnekontoret og sejlklubbens sekretariat.

Havnekontoret er åbent for personlig henvendelse på følgende dage:

• Tirsdage kl. 14-18
  • Onsdage kl. 14-18
  • Torsdage kl. 14-18
  • Fredage: efter aftale

Mandag og i weekends er der lukket.

Havnekontoret og sekretariatet har fælles telefonnummer, og der er telefontider er de samme som havnekontorets åbningstider :

Tlf. 53 81 70 11 Når der er lukket på havnekontoret kan der lægges besked på telefonsvarer.

Du kan som altid skrive til bestyrelsen på mail: sekretariat@sejlklubbenkbh.dk

Du kan skrive til Havnekontoret på mail: havnekontoret@sejlklubbenkbh.dk