Nyheder > Pladsudvalg > Nyhedsbrev >

Klar til bådoptagning

En sommer fyldt med spændende oplevelser på vandet er ved at slutte, skønt vejret i denne tid ikke ligefrem peger i den retning. I pladsudvalget har vi planlagt optagninger, og listerne er til rådighed på opslagstavlen i klubhuset.

Husk at optagnings- og søsætningsdage hænger sammen – lad nu være med at blive overrasket over at påsken faktisk falder på to søsætningsdage næste år, når du ved at tante Olga inviterer til Tenerife i påsken.

Når du skriver dig på listen i klubhuset til optagning/søsætning vil du blive faktureret for det du bestiller.

Hvis du ønsker at blive i vandet hele vinteren skal du ligeledes skrive dig på listen på opslagstavlen, således at vi kan holde styr på hvad vi har at leje ud til anden side.

Husk at tage et kig på dit stativ, sørg for at det er mærket op med de sedler der ligger ved listerne i klubhuset. Husk at afmærke det tydeligt, da det virkelig letter vores arbejde på pladsen, når vi skal finde stativer frem til de relevante dage.

Til optagningsdage er der to mødetider Kl. 07:30 og kl. 10:30

Dette er mødetider MED BÅD i Fiskerihavnen. Det vil sige at din båd er fortøjret og du selv er på plads i Ndr. Klubhus til disse tider, klar til en briefing. Hjælp os med at hjælpe dig – alt arbejde er frivilligt arbejde, så gør en indsats selv, så går alting meget nemmere.

Se datooversigt Båd op - tjek datoer med kalenderen

Puv Henrik