Nyheder > Klubben > Artikler >

Opdatering af parkeringsregler i Kalkbrænderihavnen

Opdatering af parkeringsregler i Kalkbrænderihavnen: DFDS indfører indenfor de kommende uger nye parkeringsregler på deres arealer i Kalkbrænderihavnen. Efter ikrafttrædelse kan der IKKE parkeres på arealerne uden tilladelse.

De konkrete vilkår for medlemmer af KVS og SKK er endnu ikke på plads, men udgangspunktet er at vi vil få mulighed for at benytte arealerne udenfor tidsrummet 7-17 på hverdage. Eventuel betaling herfor er endnu ikke fastlagt – men der er fuld forståelse for de gensidige behov vi har for parkering, så bestyrelsen håber snarest at kunne vende tilbage med en aftale indeholdende vilkår som imødekommer det stigende behov der er for at sikre P-pladser til havnens brugere.