Nyheder > Driftudvalg > Klubhusudvalg >

SÅ BYDER VI IGEN VELKOMMEN TIL HYGGE/ARBEJDS-DAG

LØRDAG DEN. 21-MAJ /2016.

Hygge/arbejdsdag står for døren. Der skal males, ryddes op, gøres rent m.m. Hvis du har tid og lyst, så mød op iført arbejdstøj i klubhuset kl. 8.00, lørdag d. 21. maj, hvor klubben står for friskbagt morgenbrød, kaffe, the m.m. Herudover vil klubben i løbet af dagen sørge for passende forplejning.

På morgenmødet vil opgaverne blive fordelt efter bedste evne. Vi påtænker, at dagen afsluttes ca. kl. 16.00. Af hensyn til arbejdsfordelingen samt indkøb af materialer og forplejning m.m.

BEDES I TILMELDE JER HURTIGST MULIGT

Vi har brug for så mange arbejdshænder som muligt. Husk at arbejdsdagen giver jer rig mulighed for, at hilse på mange af de andre klubmedlemmer.

Tilmelding, SKK-Deltagere, Drift- og Husudvalget, mail til: Drift-Husudvalg@sejlklubbenkbh.dk eller kontakt Peter Schmidt på tlf. 40326968

KVS-Deltagere, Drift- og Husudvalget, Drift2@kvindelig-sejlklub.dk, Bente Kaznelson - 28934818