Nyheder > Klubben > slider > Bestyrelse >

Seneste nyt: SKK og Corona/Covid 19

Alle Sejlklubben Københavns aktiviteter er aflyst eller udsat grundet Coronaen. Medlemmernes brug af klubbens faciliteter sker derfor på eget ansvar, hvor myndighedernes krav og anbefalinger skal overholdes ved brug af klubhuse, toiletter og landpladserne, ift. forsamling og hygiejne mv.!

Det er således muligt at gøre sin båd klar til søsætning. Søsætningen foretages af Jacob Jensens bådværft. Afvent nærmere info fra Pladsudvalget / værftet om søsætningen, der vil så vidt forholdene er mulige, ske i tættest mulig tilknytning til de søsætningsdatoer, du tidligere har aftalt med klubben. Men intet er lovet. Alt kan ændre sig.

Opgaven er omfattende, og vi håber at alle medlemmer vil deltage med tålmodighed og bidrage til løsninger på evt. organisatoriske problemer.

Følg derfor med på klubbens hjemmeside, både generelt og om søsætningen: www.sejlklubbenkbh.dk

Havnekontoret er lukket for personlig henvendelse. Mail havnekontoret@sejlklubbenkbh.dk eller pr telefon tirsdag til fredag kl. 12-16, 53817011.

Vi passer på hinanden ...!
Sejlklubben København

Mange hilsener