Nyheder > Aktiviteter >

Tale ved standernedhaling 20.11.2016
Kirsten Danø

Stander nedhaling 20.11.016

En regnvejrsdag i november samledes klubmedlemmer til det årlige stander ned-arrangement og vores næstformand Steffen Torvits holdt talen. Her i kort udgave:

Verden er af lave: Brexit, Trump og ny regering! Nogle er kede af det og frygter for fremtiden, andre er glade og ser frem til forandring. Men alle er vi overraskede. Så er det skønt, at der her i SKK ånder fred og ro, og alt er ved det gamle. Næsten. For her udvikler tingene sig roligt.

• Vi har fået ny formand. Igen.
  • Pladsudvalget har sat alle vores både på land - igen, igen.
  • Driftsudvalget har arrangeret istandsættelser på land og bl.a. lavet en panorama terrasse.
  • I Sejlerskolen har 8 bestået førerprøven, spækhuggerne sejler lystigt og vinternavigation er fuldt booket.
  • Klubbens kapsejladser er fortsat – specielt er tirsdagssejladserne blevet en stor succes for familierne; velbesøgte, hygge og grill.
  • Sportssejlads i klubbens J/70 har fået ét hold næsten i top i Sejlsportligaens 2. division – som nummer 7. Klubbens andet hold fra DTU har behov for at træne meget, meget mere.
  • Web- og Bladudvalg er blevet til Infoudvalg. De holder os orienterede og alle her ved, at vi skal være med til stander nedhaling i dag.
  • Lokaludvalget følger tæt udviklingen i havnen og samarbejder med de andre klubber i havnen, så vi fortsat kan komme ud og ind - uden cykelbroer og lignende på tværs.
  • Festudvalget er klubbens hjerte og holder sammen på det sociale. Vi kan se frem til spændende fredagsarrangementer gennem vinteren, flere fester, nytårspunch og frem for alt – stander op til foråret. I dag har de fået fantastisk hjælp fra pigerne bag arrangementet oppe i klubhuset.

Verden er af lave. Men her i klubben er vi rolige, for vi holder sammen.

SKK længe leve ...