Nyheder > Klubben > slider > Pladsudvalg >

Søsætning i forbindelse med Coronavirusset

Kære medlemmer,

På grund af Coronavirusset og krisen i Danmark, har pladsudvalget sammen med bestyrelsen besluttet, at vi, af sikkerhedshensyn, ikke kan gennemføre bådsøsætningerne som normalt.

Vi regner med snart at have en alternativ løsning klar, hvor alle både kommer i vandet med hjælp fra Jakob Jensen, og også omkring de datoer, hvor det oprindeligt var planen, at bådene skulle have været søsat. Vi kommer med mere information lige så snart vi har detaljerne på plads.

Herudover råder vi alle til at overholde myndighederns påbud, især om at holde god afstand til hinanden når man går på landpladsen og broerne..

Vi håber I alle har forståelse for at vi er i situation hvor vi ikke kan forudsige hvad der sker i næste uge, og udmeldingerne kan derfor ændre sig fra dag til dag.

Med venlig hilsen Pladsudvalget