Nyheder > Klubben > slider > Pladsudvalg >

Udsmidningsbunken på landpladsen er frigivet

Vigtigt, hvis du vil sikre dig dit stativ eller andet, du har efterladt på landpladsen
Kære medlemmer,

På sidste arbejdsdag d. 25/1 blev der bl.a. ryddet godt og grundigt op i alle de vinter presenningsstativer, der lå under varmestuen. Der er blevet ryddet ud i alt hvad der ikke var synligt mærket.
De metalstativer der så intakte ud, er samlet i en bunke på søndre landplads, ved siden af containeren.
Hvis du har haft et teltstativ liggende under varmestuen, så sørg for at tjekke udsmidningsbunken inden d.11/2-2020.

Efter d. 16/2-2020 og en uge frem, vil det være tilladt for alle medlemmer at hente hvad de vil fra udsmidningsbunken.

Hvis I har nogle spørgsmål, kan I altid kontakte pladsudvalget på pladsudvalg@sejlklubbenkbh.dk

Pladsudvalget