Nyheder > slider > Pladsudvalg >

Vinterplads i havnen 2019-20

Information til medlemmer samt gæster, der ønsker at ligge i Kalkbrænderihavnen til vinter

Kalkbrænderihavnen er en populær havn at overvintre i, da den er godt beskyttet for vinde fra alle retninger. Vinterperioden er fra 1. november til 1. april. Der er el, men ikke vand. på broerne om vinteren. Det er ikke tilladt at registrere bopæl i havnen.

Bådejere med fast bøjeplads i havnen:

• Informér havnekontoret (havnekontoret@sejlklubbenkbh.dk), hvis du ønsker at blive i vandet i vinter.
  • Havnekontoret fordeler vinterpladser.
  • Bådejere med fast bøjeplads (ikke gæste- eller låneplads) kan dog frit blive på egen plads, men kan søge om at flytte til anden plads for vinteren. Det er "først til mølle" og visse pladser er allerede reserveret/udlejet for vinteren. Det vil sige, at du ikke "bare" kan flytte/bytte til en tom plads, den kan allerede være videreudlejet som vinterplads.
  • Der opkræves vinterpladsleje forud og el.
  • Husk at checke vejrudsigter og vandstand samt tilse båd og fortøjninger etc. vinteren over.

Bådejere (medlemmer og gæster) UDEN fast bøjeplads i havnen:

• Kontakt havnekontoret (havnekontoret@sejlklubbenkbh.dk), hvis du ønsker en plads i vandet til vinter.
  • Havnekontoret fordeler vinterpladser efter "først-til-mølle".
  • Der opkræves vinterpladsleje forud og el + depositum for måler.
  • Vinterperioden løber til 1. april, der skal båden flyttes fra pladsen. Hvis du ønsker at blive en kort periode længere, kontakt da havnefogeden for mulighederne.

Mvh Pladsudvalget/Havnekontor