Pladsudvalg

Fordeling af bådpladser, optagning og søsætning ...

Pladsudvalget samarbejder med bestyrelsen, havnefogeden og andre udvalg om vedtægter, bøjepladsreglementer, fordeling af optagningsdage og fordeling af landareal. Vi samarbejder med Jacob Jensens  Bådværft, som vi deler båd- og mastekran og spuleplads i fiskerihavnen med.

Pladsudvalget og havnefogden samarbejder om vedligeholdelse af broer og pæle, el-forsyning, udlejning af slibemaskiner, og udvikling af havnen.

Udvalgets vigtigste opgave er at fordele bøjepladser, landpladser og skure. Vi har et fint bøjepladsreglement, som hjælper med at få tingene gjort rigtigt.

Pladsudvalget tilrettelægger også bådoptagning og søsætning og instruktion af nye traktorførere og pladsfolk. Bådhåndteringen forår og efterår gennemføres af Bådhåndteringssjakket.

Der er altid "plads" til én til og har du lyst til at deltage pladsudvalgets opgaver, måske lære at køre traktor eller kran, er du meget velkommen til at kontakte udvalget.

E-mail: pladsudvalg@sejlklubbenkbh.dk

bøjepladser
Vand/bøje - og landpladsreglement for SKK/KvS
Vand (bøje)- og landpladsreglement for medlemmer af SKK.

4.jpg
Vedtægter for SKK
Vedtægter, som er gældende for Sejlklubben København og for Havnelavet Sundkrogen. Vedtægter med ændringer vedtages på den stiftende generalforsamling. Revideret udgave fra generalforsamling d. 31. okt 2017

sundkrogen-skibe-huse2.jpg
Priser 2018-2019
Oversigt over priser for medlemmer af Sejlklubben København. Vedtaget på Generalforsamling april 2019.