HVEN RUNDT VED NAT

HvenRundt2022Resultater

Så lykkedes det at få afstemt vores måltagningsnotater som vedhæftes til orientering. Det var en stor hjælp at så mange valgte at bruge RaceQs.

Af de 52 tilmeldte både stillede 48 til start i årets Hven Rundt Ved Nat. 47 både gennemførte, én båd valgte ikke at sejle over mållinjen men direkte i havn

Banen styrbord rundt om Hven (26 sm) gav slæk på skøderne hele vejen.

Der er præmieoverrækkelse lørdag den 1. oktober, kl. 15:00 – efter afvikling af kapsejladsen Bomlukkeren. https://sejlklubbenkbh.dk/bomlukker/

RaceQs track kan ses på http://raceqs.com/regattas/94188

Hven-Rundt-Startliste2022_v2

Besætningerne på de tilmeldte både kan bestille flæskestegsandwich til at tage med 30kr. pr stk, inden kl. 12 på dagen hos Martin på SMS til 2126 1944. De kan afhentes i klubhuset fra kl. 17. Der kan betales med mobilepay eller kontant.
 
Vi opfordre til at man bruger RaceQs til at tracke sejladsen live, så der er lidt ekstra underholdning i klubhuset, hvor bådenes placering således kan vises på storskærm. Blandt de både der bruger RaceQs vil der blive trukket lod om kurv med lækkerier fra Irma.
 
RaceQs er gratis at bruge og fungerer ved, at man downloader en app til Android eller iPhone, hvor der skal oprettes en bruger. Inden sejladsens start, skal man sikre sig, at Live Streaming er ON, og derefter trykkes på Start Tracking, og efter sejladsen er slut trykkes der STOP.
 
Der er en god beskrivelse på https://raceqs.com/started/ hvordan man kommer igang.