I år vil vi håndtere optagningen og søsætningen af både lidt anderledes. Vores havneindløb er som bekendt lukket fra den 1/11 2024 til den 1/4 2025. Derfor tager vi ikke både på land i november.

Datoer for optagnings- og søsætningdatoerne

Optagning 2024 Søsætning 2025
Søndag 29/9 Lørdag 10/5
Søndag 6/10 Lørdag 3/5
Søndag 13/10 Lørdag 26/4
Søndag 20/10 Lørdag 19/4
Lørdag 26/10 *) Lørdag 12/4
Søndag 27/10 *) Lørdag 5/4

*) Vær opmærksom på, at man ikke flytte sin søsætningsdato, hvis man vælger optagning 26/10 eller 27/10

Vi har valgt at bruge både lørdag og søndag til den sidste optagning. Det kan dog gøre det lidt besværligt med afrigning af master. Vi har adgang til kranen fra kl. 17 på hverdage og fra kl. 14 om fredagen. Derudover har vi fået monteret lys på kranen til brug i de mørke timer.

Tilmelding bliver elektronisk

I år bliver tilmeldingen elektronisk via vores hjemmeside, på samme måde som man tilmelder sig vores andre arrangementer. Tilmeldingen vil blive annonceret under nyheder og på https://sejlklubbenkbh.dk/kalender/ Husk, at du skal modtage en kvittering, før din tilmelding er gået igennem.

Der åbnes for tilmelding den 4/9 kl. 16.30. Der er 20 pladser på hver optagningsdag, og listen lukkes, når der ikke er flere pladser.

Det er muligt at skrive sig på listerne frem til den 18/9, så frem der er en ledig plads. Du skal have følgende oplysninger klar: Navn, e-mail, telefonnummer, medlemsnummer, bådepladsnummer, bådens navn, hvilken type stativ du bruger, og om du ønsker at komme til at stå på Nordre plads (den lille) eller Søndre plads.

Hjælp til at komme på listen og spørgsmål til optagningen?

Hvis du har brug for hjælp til at skrive dig på listen eller til optagningen? Eller har du ikke tidligere har haft din båd på land i sejlklubben? Så kom ned i klubhuset i Kalkbrænderihavnen den 4. september mellem 16:30 og 17:30 hvor erfarne klubmedlemmer er klar til at besvare dine spørgsmål. Har du spørgsmål til optagningen må du meget gerne medbringe billeder af din båd eller stativ så du kan blive vejledt bedst muligt.

Optagning generelt

Optagningen foregår med kranen i Frihavnen ved Jacob Jensens bådeværft på Østersøvej.

Onsdag eller torsdag i ugen op til optagningen vil du modtage en e-mail fra Pladsudvalget med information om, hvilket tidsrum du skal være klar med din båd til optagning. Du skal have afrigget din mast inden optagningsdagen. Du skal også have styr på dit stativ, så det er klar til brug, og alle bevægelige dele skal kunne bevæge sig frit.

Der står mere information på hjemmesiden under klubarrangementer -> optagning og søsætning

Mærk dit stativ

Vores frivillige bådesjak vil gerne forberede sig i god tid, så mærk dit stativ med tydeligt navn og optagningsdag.

Husk dit gode humør og en madpakke. Der vil altid være ventetid, så forberede dig på en hyggelig dag i havnen og spørg gerne om du kan bidrage med noget. Alle arbejder frivilligt.

Hvis du vil være en del af bådesjakket, så kan du skrive til Pladsudvalget. Vi holder sjakmøde den 4/9 kl. 18 – husk tilmelding af hensyn til forplejning.

Med venlig hilsen

Dorthe Kjerulf
Formand for Pladsudvalget