Kunne du tænke dig at blive medlem?

Sejlklubben København byder dig velkommen...

Sejlklubben København er altid meget interesseret i at få nye og flere medlemmer. Så har du lyst til at blive medlem af en rigtig god og spændende sejlklub, og ønsker du at bidrage med engagement i klubbens fællesskab, skal du straks sende din ansøgning.

Alle ansøgninger bliver behandlet i den rækkefølge de modtages, og du får selvfølgelig direkte besked.  Inden du beslutter dig for, om du vil melde dig ind, vil vi meget opfordre dig til at orientere dig på klubbens hjemmeside, hvor du kan læse om vedtægter, bøjepladsreglement, takster, sejlerskole, kapsejlads, sportssejlads, udvalg, frivilligt arbejde mm.

En grundig introduktion får du ved at downloade og læse vores velkomstfolder:  VELKOMSTBROCHURE TIL NYE MEDLEMMER (PDF) (senest opdateret maj 2018)

Har du spørgsmål om klubben kan du kontakte os i telefontiden tirsdag, onsdag kl. 14.00-18.00, torsdag kl. 12.00-16.30. Endelig kan du gå en tur på havnen, møde medlemmer og fornemme stemningen i klubben.

Udfyld nedenstående indmeldelsesblanket og send den som en vedhæftet fil til e-mail: sekretariat@sejlklubbenkbh.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hent indmeldelsesblanket

bøjepladser
Vand/bøje - og landpladsreglement for SKK/KvS
Vand (bøje)- og landpladsreglement for medlemmer af SKK.
Vedtægter for SKK
Vedtægter, som er gældende for Sejlklubben København og for Havnelavet Sundkrogen. Vedtægter med ændringer vedtages på den stiftende generalforsamling. Revideret udgave fra generalforsamling d. 31. okt 2017
sundkrogen-skibe-huse2.jpg
Priser 2018-2019
Oversigt over priser for medlemmer af Sejlklubben København. Vedtaget på Generalforsamling april 2019.